Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Hierboven ziet u een weergave van het voorbeeld "De Hulk". deze is gemaakt met behulp van de onderstaande producten, ik zal kort toelichten hoe het schminkwerk gedaan zou moeten worden. (Met dank aan Ronnie Mena voor de inspiratie)

Stap 1 -  FOTO / FOTO
(gebruikte materialen: Kabuki spons / groen / geel)

Voor de basis breng je allereerst groen aan op de plekken waar de schaduw moet komen. Met geel vul je de plekken op waar de lichtval op moet komen. Hierbij laat je het gedeelte van de mond nog vrij. (zie bovenstaande foto's)

Stap 2 - FOTO
(gebruikte materialen: wit / zwart / roze / lichtblauw / penselen)

Het vrije gedeelte van de mond wordt vervolgens opgevuld met wit en met een mengsel zwart en lichtblauw kan je de haren op het voorhoofd aanbrengen. Als lip maak je een soort van dikke streep onder het wit.

Stap 3 - FOTO / FOTO / FOTO
(gebruikte materialen: zwart / kabuki spons / penselen)

Nu komt als laatste het aanbrengen van de zwarte lijnen. Dit is moeilijk om met woorden uit te leggen hoe je dit het beste kunt uitvoeren. Wat ik zelf heb gedaan is alleen maar goed naar je voorbeeld kijken en de natuurlijke lijnen van het gezicht van je model zoveel mogelijk proberen te volgen. Goed kijken naar het voorbeeld, kopiëren en leren.Weergave:


| Meer

 
 
 
Contact :
email : info@viagala.nl
telefoon : 033-2984252
bezoekadres : Meerkoet 52, Bunschoten
KvK : 61348600
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.